Színes varázslat

Színes varázslat

Mócza Erika ügyfelem, ennek a különleges otthonnak a tulajdonosa,  ez írta a Facebook-on az együttműködésükről:

"Pont olyan lett, mint amilyennek álmaimban elképzeltem ... olyan ahol minden elcsendesedik, ahol senki nem rohan, ahonnan senkinek sincs kedve haza menni, ahol mindenki otthon érzi magát... a hely ahol jó lenni. Ilyen lett....pont ilyen...
Barbara, köszönöm, hogy segítettél ezt az álmot megvalósítani és az sem zavart, hogy sokszor igazából meg sem tudtam fogalmazni, hogy mit keresünk...a legjobb az egészben, ez a keresgélés volt, amíg mindent megtaláltunk!
Nagyon jó volt veled együtt gondolkodni, dolgozni 🙂
Remélem még folytatjuk!"

Töltsd le a cikket (kattints ide) és nézd meg azokat a fotókat is melyek kimaradtak az összeállításból

Szívünk-lelkünk benne van ebben az otthonban.
Addig mentünk, addig kerestünk minden egyes berendezési tárgyat, kárpitot, textilt, tapétát, szőnyeget, burkolatot amíg meg nem találtuk a tökéletest.
Élveztem minden percét ennek a megbízásnak!
Látva a végeredményt és ezt az összeállítást a magazinban azt kell, hogy mondja, sikerült: tökéletes!

Pár szó a színfalak mögül: a ház Budapest mellett Perbálon található. Minden apró részlet egyedi tervezésű - a teljes bútorzat, mint például az étkezőszékek, fotelek, kanapé, de még az ágykeret is egyedileg készült és a textíliáimmal lett kárpitozva. A nappali római rolóit nagyon szeretjük, de a nagy kedvenc a hálószobai kék jaipuri mintás sötétítő, melybe az ügyfelem azonnal beleszeretett. A két vendégszoba és a fürdők helyhiány miatt sajnos kimaradtak az összeállításból . Ugyanakkor a külső tereket, a gyönyörű kert fotóit dupla oldalon élvezhetjük a nyári lapszámban.

Barbara

Töltsd le a cikket (kattints ide) és nézd meg azokat a fotókat is melyek kimaradtak az összeállításból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük