Célkitűzés az álomotthonért

A szemünk sem rebben, amikor arról olvasunk, vagy beszélgetünk, hogy anyagi helyzetünk, karrierünk vagy egészségünk érdekében rövid és hosszú távú célokat tűzzünk ki magunk elé.

Ugyanakkor tágra nyílt szemekkel, rebegő szempillákkal találom magam szemben, amikor arról beszélek, hogy tűzd ki a céljaidat az otthonod megvalósításával, újjátervezésével kapcsolatban is. Mit, mikor és milyen sorrendben szeretnél megcsinálni!

Legyen egy képed arról, hogy mi a célod! Keress egy olyan fotót (újságból, magazinból), ami nagyon hasonlít a saját terveidhez – pl. stílusban vagy egy konkrét termékre vonatkoztatva. Ezt a képet hordd mindig magaddal, így emlékeztetni, kontrollálni és korrigálni tudod azt, hogy milyen stílust, életstílust szeretnél megteremteni.

Fogalmazd meg az álmaidat az otthonodra vonatkozóan. Hidd el, minél inkább átgondolt, megtervezett a célod, annál könnyebb a megvalósítás!
Minél többet foglalkozol vele, tervezed és kutatod, annál biztosabb, hogy valóra tudod váltani ezeket. Ne hidd el, hogy mindez csak a pénzen múlik! Akkor mi kell hozzá?... A vágy, a tervezés és a hit, hogy az álmod megvalósul. Ne csapd be magad, a vágyad legyen valóban égő vágy!

Biztosan hallottál már Te is olyan „mázlistákról” akik a legjobb cuccokat szerzik meg egy-egy kiárusításon, vagy „véletlenül” belefutnak egy szuper vásárlási lehetőségbe, egy visszautasíthatatlan ajánlatba! Ők hiszik és tudják, az áhított cél valamilyen módon az övék lesz. Addig mennek a cél felé, amíg az szembe nem jön velük egy nyeremény, egy ajánlat, egy ajándék vagy egy kiárusítás formájában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük