Díszpárnákkal varázsolunk

A legkönnyebb és leggyorsabb változásokat a textíliák cseréjével érheted el a nappalidban, hálódban. A már megunt szobabelsőt egy-egy jól kiválasztott színfolttal könnyedén feldobhatjuk.

Ha nem szeretnéd a függönyöket lecserélni, nem szeretnél falakat festeni, de szeretnél valamilyen változást elérni a nappali hangulatában vagy akár stílusában is, játssz a díszpárnákkal! Ez gyors és kíméletes módja az átalakításnak. Nem kell hozzá más, mint néhány méter lakástextil.

Barbara tippjei:

  1. Variálhatod a színeket egymással – egy színvilágon belül különböző árnyalatokat tehetsz egymás mellé. Vagy kiválaszthatsz egy mintát, ami domináns és ezt variálhatod kiegészítő színekkel.
  2. Gondolkozz több méretben, bátran párosítsd össze a négyszögletes párna különböző méreteit a téglalap, a henger vagy a kör alakú párnákkal.
  3. A díszpárnák mellé varrass egy futót vagy terítőt az étkezőasztalra, és máris sokat tettél azért, hogy új energiával, új külsővel öltöztesd fel az otthonodat.
  4. A hálószobában nagy felületet foglal el az ágyunk. Hogyha csak az ágyra új díszpárnákat dobunk, már változtattunk a szoba hangulatán, hát még, ha egy új ágytakarót is beszerzünk, akkor már egészen átalakítottuk a hálószobánkat.

Ezek gyors megoldások, rövid idő alatt átfutó megoldások – akár készen meg tudjuk venni a párnákat, párnahuzatokat, az ágytakarót, de anyagot is vehetünk, melyekből egyedi megoldásokat találhatunk ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük