Saját otthonod látványosabbá tétele

Megszállottan vásárolod a különböző lakberendezési lapokat, válogatsz a Pinterest-en, követsz egy tucat lakberendezési blogot, lájkolgatsz a Facebook-on, de nem tudod elképzelni, hogy a saját otthonodat, hogyan tehetnéd látványosabbá, harmonikussá!

Úgy érzed, nem látsz be a kulisszák mögé, nem érted, hogy a színek hogyan erősítik, vagy emelik ki egymást, és hogyan szelídítik meg az óriási mintákkal díszített függönyöket? Van egy olyan “sanda gyanúd”, hogy neked nem lesznek megfelelően kreatív ötleteid és nem mersz majd ilyen friss szemléletet, színeket és anyagokat bevinni lakásod helységeibe?

Nagy a választék, és nehéz dönteni..

Nehezen tudsz választani az üzletek óriási kínálatából, nehéz eldönteni, hogy melyik szakemberhez fordulj tanácsért, kit engedj be az otthonodba, kivel oszd meg a terveidet, kétségeidet, kérdéseidet? Sokan mondanak és ígérnek sokfélét, de te nem tudod eldönteni kire, bízd rá magad, az otthonod, a családod?
Talán mégis lehet az otthon teremtés pofonegyszerű, és az álmaid, elképzeléseid végül valóra válhatnak!
Én ebben segítek neked! Minden tudásomat és több éves tapasztalatomat beleadom, hogy neked csupán néhány egyszerű lépés legyen a függönyözés, az enteriőr tervezés.

Harmonikus otthont teremteni bizony nem könnyű dolog, de nem is ördöngösség! Megfelelő gyakorlattal, szépérzékkel, nagy adag odafigyeléssel megfűszerezve , és persze az elengedhetetlen alázattal – sikerülni fog. Kell még egy csipetnyi extravagancia is persze, hogy valami eredeti szülessen végül! Alakítsuk hát ki együtt az otthonodat!

Miért is ne lehetne olyan, mint amilyenről álmodozol?!

Te elmondod az elképzeléseid. Persze, hogy nem baj, ha ezek kesze-kusza ötletek! Minél több izgalmas részletet álmodtál már meg, annál jobb!

A  Design Commandonál meg tovább álmodjuk, majd harmonikussá fésüljük ezeket a kesze-kusza álmokat, ötleteket! Kicsit néhol lecsippentünk, néhol meg hozzáadunk, épp annyit, amennyi kell…

Függönyözés

Örülnél, ha a lakástextil tervező és a függönyöket kivitelező szakemberekkel a saját otthonodban konzultálhatnál? …

Nem tudsz napokat, hétvégéket szánni arra, hogy a nyakadba vedd a várost és a megfelelő függönyök, lakástextíliák, tapéták után kutass?

Nem tudod, mi lenne a megoldás, hogyan tudnál időt és energiát spórolni magadnak és meg találni a megfelelő szakembert?

Kinek ajánlom ezt a lehetőséget:

  • Elfoglalt cégvezetőknek, üzletembereknek
  • Akinek nehézséget okoz, hogy időt szakítson és eljöjjön a szakboltokba
  • Annak, aki a megtakarított utazási időt inkább a családjára, barátaira vagy sportolásra fordítja.
  • Kismamáknak, akiknek nehézséget okoz az utazás nagy pocakkal vagy kisgyerekekkel.
  • Neked, ha szereted szakemberre bízni a válogatást és szeretsz kész ötleteket, javaslatokat kapni

És nem utolsó sorban:

  • Ha szereted a luxust, a kényeztetés – akkor az otthoni konzultációval egybekötött textiltervezés Neked van kitalálva. Itt minden rólad, a családodról, az elképzeléseidről, a sikeredről szól. Minden Rólad szól, minden körülötted forog!

Barbara, ezeket mintha csak rólam írtad volna!

Akkor ezt a csomagot neked találtam ki: 

Köszi Barbara, egyelőre csak nézelődöm, informálódom.

Akkor ez a te csomagod: