Home staging

home-staging-small

Ingatlan eladás és ingatlan értékesítés közt hatalmas különbség van!

Aki elad, úgy gondolkodik, hogy itt van, ilyen, ha tetszik, hát vedd meg. Az eladó teljesen a véletlenre bízza, hogy valakinek pont ilyen ingatlanra van-e szüksége. Azonban aki értékesít, az nem bízza a véletlenre: olyat árul, amire a vevőnek szüksége van! Az értékesítő igyekszik vonzóvá, a vevő igényeit kielégítővé tenni az ingatlant. Ezzel megkönnyíti a vevő döntését, ami rendkívüli módon felgyorsítja az értékesítés folyamatát! Nem kell feltétlenül jelentős felújításra gondolni.

A kevesebb sokszor több!

Néha az is csodát művel, ha a túlzsúfolt, mások szemében csak kacatnak tűnő bútorokból, kiegészítőkből, díszekből elviszünk egy párat, harmonikus színeket állítunk össze függönyből, szőnyegből, esetleg egy gyors festéssel a falakat is felfrissítjük. Netán pár friss szobanövénnyel életet viszünk a lakásba. Bingo! Ez a home staging (HS) lényege! Mi ezekhez értünk igazán!

A home staging közel három évtized alatt bebizonyította, hogy sokszorosan megtérül, ha az ingatlanra eladás előtt kisebb összeget fordítasz.

Valóban furcsán hangzik, hisz mindenki inkább az ingatlan árát szeretné megkapni, mintsem még költeni rá! Viszont nem mindenki tekint ugyanúgy az eladni tervezett házadra, lakásodra, mint te! Neked ez volt eddig az otthonod, esetleg netán épp megörökölted. Bárhogy is, tele vagy pozitív előítéletekkel, ettől esetleg nem veszed észre az ingatlan hibáit. Más viszont azonnal kiszúrja azokat! Lehet, hogy a te ízlésednek tökéletesen megfelel a szobák hangulata, színvilága, a bútorok és a díszek, de nem biztos, hogy más is ilyen otthont szeretne.

Tudod, az első benyomás mindennél fontosabb!

Nincs mindig második esély. Ha a vevő kisétált, már az égiek kezében van az üzlet! Ragadd hát meg azt a pár percet, míg körbenéz! Mutass neki egy olyan otthont, amelyre ő is vágyik! Hiszen az autót is lemosatja, kipucolja az ember, mielőtt áruba bocsátja, tedd az ingatlant is tetszetőssé, vonzóvá a vevő számára!

Ebben segít neked a Design Commando!

Értékesítsd te is az otthonod! Alakítsuk olyanná, amilyet a célcsoport keres. Ne feledd, a vevőnek kell, hogy tessen, már nem neked! Hívj minket, mi pedig egy vonzó csomagot állítunk villámgyorsan, meglepően alacsony áron!